Események

Szekszárdi Szüreti Napok 2018.

A Babits Mihály Kulturális Központ szervezésében 2018. szeptember 13-tól 16-ig tartanak a Szekszárdi Szüreti Napok ahová minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők és a vendégszeretetéről ismert város lakói.

Szeptember harmadik hétvégéjén négy napon át különböző kulturális programokkal (kiállításokkal, koncertekkel), hagyományőrző kézműves vásárral, a tájegységre jellemző ételkínálattal és szekszárdi borászok által kínált nedűvel várják a vendégeket.

A rendezvény leglátványosabb eleme a szombat délutáni Szüreti felvonulás lesz, amelynek során a menetben megjelennek a szürettel kapcsolatos eszközök, színpompás viseletek. Az aznap esti folklórműsorban megválasztják a 2018-as év Szüreti táncos párját, akik egy évig viselik ezt a kitüntető címet, és 2019-ben a rendezvény arcai lesznek.

A Szekszárdi Szüreti Napokon fellép az Experidance, Tóth Gabi, a Váradi Roma Café, Péterfy Bori & Love Band, Szabó Balázs Bandája, a Magashegyi Underground, a Halott Pénz, a Kicsi Gesztenye Klub, a Kávészünet zenekar, az Irie Maffia, a Fish!, a Ziránó Színház, a Kerekes Band, az EDDA Művek és Balázs Fecó.

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés