Film-TV

Szexoktatás: időbeli ugrás a harmadik évadra

Fritsi Péter

A Szexoktatás főszereplője, Asa Butterfield hivatalosan is megerősítette, hogy a harmadik évadra a történetben egy időbeli ugrás fog bekövetkezni, és az általa alakított Otis érettebben fog visszatérni.

A Netflixen futó népszerű sorozatban Otis Milburn történetét követhetjük végig, aki annak ellenére, hogy semmiféle szexuális tapasztalata nincsen, underground szex terápiás tanácsadást működtet a gimnázium használaton kívüli mosdójában. Asa Butterfield mellett a szériában még olyan színészek szerepelnek, mint Gillian Anderson, Emma Mackey vagy Ncuti Gatwa.

A Szexoktatás harmadik évadja – amit a sorozat készítője és producere Laurie Nunn írt – eredetileg 2021 januárjában került volna föl a Netflixre, de a koronavírus miatt korábban el kellett halasztani a forgatást.

Asa Butterfield egy interjúban megerősítette, hogy a harmadik évad nem közvetlenül a második történéseit veszi föl, hanem valamennyit előre ugrik az időben, és innen követhetjük tovább Otis és Maeve (Emma Mackey) romantikus kalandozásait.

Forrás: screenrant.com

 

Film-TV | Pannon Magazin

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB