Szívesen lennél műkörmös? | Pannonmagazin
Uncategorized

Szívesen lennél műkörmös?

Tedd a kezedet a szívedre! Hányszor sétáltál el egy-egy szépségszalon mellett, és néztél be vágyakozva, miközben épp a munkahelyedre rohantál, esetleg egy újabb állásinterjúra igyekeztél? Nyilvánvalóan nagyon sokszor, hiszen állandóan szépségszalonba botlik az ember, bármelyik város utcáin is sétál.

Ugye észrevetted már te is? És persze nagyon klassz dolog csodás manikűrrel távozni, a szuper nyárias színekkel géllakkozott köröm mindig örömet okoz, ha pedig a gyűrűs ujjakon még valami szolid vagy olykor extrém díszítés is tündököl, az meg már egyenesen csúcs.

De ugye téged sem pusztán a saját körmöd foglalkoztat, amikor bekukucskálsz az ablakon? Hányszor fordult meg a fejedben, hogy milyen felemelő érzés lenne mindent felégetni magad mögött, otthagyni a lélekölő munkád, a goromba főnököd, a lusta kollágáid, és olyan közegben kezdeni egy új karriert, ahol hemzseg a jókedv, a kreativitás és a kiteljesedés. Na és persze a pénz sem utolsó.

Az Alfakapos.hu műkörömépítő képzése talán éppen neked szólnak, és ha eddig elkerült volna, érdemes megfontolni!

Karrierváltás? Lehetséges az?

Számtalan okod lehet arra, hogy úgy érezd, nem vagy a helyeden. Ilyenkor folyamatosan mardos a lelkiismereted: reggel nehezen kelsz, hiába próbálod motiválni magad, nagyon döcögősen megy a munka.

Sőt, akad szép számmal olyan helyzet is, amikor gyerekvállalás után már nem tudsz vagy nem akarsz ugyanoda visszamenni dolgozni, hanem úgy érzed, végre szeretnéd megvalósítani önmagad.

Persze sokszor akad olyan külső erő (szomszéd, anyós, barátnő), aki próbál elbizonytalanítani: örülj, hogy van biztos munkád, ne akarj ugrálni, a mai világban úgyis nehéz sikeresnek lenni.

De mit tégy, ha mindezek ellenére ott motoszkál benned, hogy te igenis szeretnél műkörömépítő lenni? A válasz egyszerű: hallgass a saját megérzéseidre, és ne riadj meg a változástól, mert sokkal rosszabb benne ragadni örök életedre abban, amit nem szeretsz!

Az élethosszig tartó tanulás ma már alap!

Szerencsére a mai világban már sokkal könnyebb átképezni magad, hiszen temérdek képzés áll a felnőttek rendelkezésére, amelyet munka és család mellett, pénztárcakímélő módon tud igénybe venni. És miért ne tennéd ezt éppen te?

Gondolj csak bele, mennyire közel van hozzád az álmod: beiratkozol egy OKJ-s tanfolyamra, ahol elsajátítod a szakma ismereteit, levizsgázol, és máris ott állsz, hogy akár munkát is vállalhatsz műkörmösként négy hónap múlva!

Ugye, mennyire kézzelfoghatóvá vált az álmod? Rajta, jelentkezz az Alfakapos.hu műkörömépítő képzésére, és rendezz be magadnak egy új életet!

Merd megvalósítani az álmaid!

Egy percig ne rettegj, hogy ki mit fog szólni! Magadra gondolj, és arra, hogy amennyiben boldog vagy a munkádban, ha ki tudsz benne teljesedni, akkor sokkal többet fogsz tudni adni önmagadból a családod, a barátaid számára is!

Merj felszámolni a bevett szokásokkal, légy bátor újító, és az eredmény nem marad el! A végén, akik most kételkednek benned, nálad kötnek majd ki, ha csodás körmökre vágynak. Bevállalod?

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB