EzoTér

Szűz vagy? Ismerd meg az erősségeidet!

Ebben a cikksorozatban megvizsgáljuk, hogy az egyes állatövi jegyekre milyen jó és rossz tulajdonságok jellemzők. Ha Szűz a napjegyed, vagy van benned Szűz – például az aszcendensed az, vagy a Hold, illetve valamelyik bolygó áll a születési horoszkópodban a Szűz jegyében – akkor ebből a cikkből megtudhatod, mik az erősségeid.

Racionális, körültekintő és intelligens vagy; gyors észjárással és páratlan logikával rendelkezel. Elemző gondolkodásmódod, gyakorlatiasságod, éles eszed, jó megfigyelőképességed, valamint gondos, kötelességtudó és lelkiismeretes természeted – illetve az, hogy szereted hasznosnak érezni magad – kiváló munkaerővé emel téged.

Mindent megteszel annak érdekében, hogy elérd a célodat, amihez hozzásegít átlagon felüli szorgalmad is.

Irtózol a rendetlenségtől és a káosztól, otthonodban, munkakörnyezetedben, az autódban és általában véve az egész életedben mindig rend és tisztaság uralkodik. Lehetetlenség melletted unatkozik, ezért mindig te vagy a társaság középpontja, amiben különösen fejlett humorérzéked is nagy szerepet játszik.

Rendkívül szimpatikussá tesz téged továbbá az is, hogy saját magadon is szívből tudsz nevetni, ha úgy hozza a helyzet.

Minden körülmények között törekszel a biztonságra; döntéshelyzetekben óvatosság, megfontoltság és fegyelmezettség jellemez. Vásárlásnál kizárólag praktikussági szempontok alapján döntesz, haszontalan holmiknak nincs helye az életedben.

Kiemelt kép: pixabay.com

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés