-KiemeltUtazóna

Télen is nyitva tart a Balaton

Évről-évre nő azoknak a vendéglátó egységeknek, borászatoknak a száma, amelyek egész évben nyitva tartanak a Balatonnál. 

A Zala Springs Golf Resort hozzájuk hasonlóan télen is várja vendégeit a térség legszínvonalasabb golfpályáján, a hozzá tartozó bisztróban, klubházban és társasházakban.

„A 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki pályát 2015 szeptemberében nyitottuk meg a játékosok előtt, és idén már több mint tízezer golfozó játszott rajta. A golfpálya klubházában a régió egyik legkiemelkedőbb bisztrója kapott helyet, ahol a nemzetközi konyha és helyi alapanyagok fúziója iránt érdeklődő gasztroturisták szemezgethetnek az étlapról. A golfpálya mellett évről-évre egyre több lehetőség várja a sportolni, kikapcsolódni vágyókat” – fogalmazott Tankó Balázs, a Zala Springs értékesítési vezetője.

Bár a létesítményben csak márciustól novemberig van lehetőség golfozni, és ilyenkor sok skandináv országból származó vendég keresi fel a komplexumot, a téli hónapokban sincs hiány lehetőségekből.

A luxustelepüléstől 15 percnyi autóútra található Hévíz, Kehidakustány 2 perc alatt elérhető, a termálvízről híres települések pedig az év gyakorlatilag minden napján nyitva tartanak. A Zala Springs három régiós fővárostól (Budapest, Bécs, Zágráb) is mindössze két órányi autóútra található.

„Együttműködünk a környék borászataival is és egy zalai bort bemutató sorozatot szervezünk. Folyamatosan vannak BBQ partyaink, amivel a környékről szeretnénk becsalogatni a vendégeket” – tette hozzá Tankó Balázs.

„A világ legnagyobb termál tavában, nyíló tavirózsák között úszni kihagyhatatlan élmény! A Hévízi-tó hőmérséklete egész évben 24 – 38 oC között mozog, így akár az őszi-téli hónapokban is, a szabad ég alatt élvezhetjük a természetes meleg vizet” – tudtuk meg H. Horváth Orsolyától a Hévízi Turisztikai Kft. ügyvezetőjétől.

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés