Több mint tizenötezer érdeklődőt várnak a Savaria Sörfesztiválra | Pannonmagazin
ÉletmódGasztro

Több mint tizenötezer érdeklődőt várnak a Savaria Sörfesztiválra

Több mint 15 ezer érdeklődőt várnak a szervezők június 15-18. között Szombathelyre, a II. Savaria Sörfesztiválra, amelynek idén Írország lesz a kiemelt vendége – közölte az MTI-vel Gál Sándor, az eseményt rendező ŐrvidékHáz igazgatóhelyettese.

Tájékoztatása szerint három hatalmas sátrat húznak fel a Ferences-kert udvarán, az egyik kifejezett bulisátor, a másik ír sátor, a harmadik pedig DJ sátor lesz.

Hozzátette: június 16-án, pénteken kapcsolódnak a városban ezen a napon hagyományosan zajló Bloomsday programjához és a helyszínre várják az ír nagykövetet is.

Június 17-én szombaton 17 fúvószenekar részvételével fúvószenekari találkozót is rendeznek, de a négy nap alatt számos helyi és országos hírű előadó fellép a fesztiválon, köztük a Meggie’s Crew, Holdosi Attila és barátai, Charlie, az Albatros, a Smoking Frog, az Art Fusion, a Mokka Tribute, a Clap4What, valamint kétszer is élő koncertet ad a Greenfields együttes – sorolta.

Hozzáfűzte: akik másfajta stílust kedvelnek, azoknak kellemes percekkel szolgálhat például június 17-én, szombaton a Takser Spatzen sramlizenekar.

Gál Sándor kitért arra: a II. Savaria Sörfesztiválon több hazai sörgyártó és forgalmazó 25 féle sörét kóstolhatják az érdeklődők, akiket természetesen más gasztronómiai élményekkel is várnak.

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB