Mi lenne,ha? Új kulturális témájú podcast csatorna indul. | Pannonmagazin
-KiemeltProgramajánlóSzabadidő

Mi lenne,ha? Új kulturális témájú podcast csatorna indul.

Magyar Kultúra podcastok. Új kulturális témájú podcast csatorna indul.

A Petőfi Media Group a Petőfi Kulturális Ügynökség közreműködésével új podcast csatornát indít Magyar Kultúra néven

Kezdetben a csatorna két podcast sorozatot indít, melyek az idő előrehaladtával továbbiakkal fognak majd bővülni. Az első adás a Mi lenne, ha… címre hallgat, és a vendég benne Rudolf Péter színművész, rendező, a Vígszínház igazgatója. Őt követi a következő részben Balázs János zongoraművész és később majd sokan mások is. A Mi lenne, ha… nem csak egy szokásos interjú, hanem egy személyesebb beszélgetés.

A csatorna másik podcastje a Talpig magyar – Ahogy a reformkor nyomot hagy címet kapta, és benne az alapján kerülnek bemutatásra a reformkor nagy alakjai, hogy azok hogyan hatnak jelen mindennapjainkra. A Petőfi rádióban hallható műsorban Redl Ádám műsorvezető olyan vendégekkel beszélget, mint Lackfi János költő, Háy János író vagy Berettyán Nándor színművész. Podcast formátumban az első három adás már el is érhető, a továbbiak vasárnap délután várhatóak.

A kulturális tematikájú, podcast formátumokat jegyző Magyar Kultúra csatorna a Spotify, az Apple, a Google, az Amazon, a Podcast Addict, a Deezer és a Player FM podcast felületein is elérhető.

Forrás: Kultúra.hu

A szerkesztőségünk olvasói nevében is sok sikert kíván az új  Magyar Kultúra podcast csatornának. Programajánlónkon belüli ajánlataink, értélkeléseink között keressék  podcast híreinket is. A továbbiakban bővítjük a tájékoztatásunkat a streaming szolgáltatókkal kapcsolatos híreink mellett, podcast hírblokkal is.

 

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB