-KiemeltTurizmusUtazóna

Utazz Szicíliába, most támogatni fognak

Terveztél nyaralást? Már a szálláshely is le volt foglalva, de a világjárvány ebbe is belerondított? Van egy kecsegtető hírünk.

Még Magyarország sem lábalt ki a járványból, tartanak a korlátozások. Csak remélni tudjuk, hogy a napokban újraindul a gazdaság, és még a gyerekek is azt szeretnék, hogy kinyissanak az iskolák.

Olaszországot sokkal jobban megtépázta a koronavírus. A sok halálos áldozat mellett még mindig tart a járvány miatti korlátozás, de már azon gondolkodnak, hogyan lehet életet csiholni az addig jól megnő turisztikai ágazatba.

Május 4-től feloldják a korlátozásokat, újraindul a gazdaság, a termelés és az élet is. Bizonyára idő szükséges, amíg minden és mindenki a helyére kerül. Az olasz kormány addig gondolkodott, hogyan pörgethetnék fel a turizmust, hogy kitaláltak egy jót. Aki Szicíliát szeretné célba venni nyaralása helyszínéül, azt az olasz kormány a repülőjegy felének kifizetésével tiszteli meg. Sőt, még a szálláshelyen eltöltött minden harmadik éjszakát is állja. Annyira komolyan gondolja ezt Olaszország vezetősége, hogy 50 millió euróval támogatja a turizmust, a turistákat. Oka van erre, hiszen az ország turizmusból származó bevétele a GDP 13%-át teszi ki.

Fotó: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB