IT - Tech

Videochaten mondhatsz igent

Avatar

Az ismerkedés a mai világban nem csak a személyes találkozáson keresztül valósulhat meg. Arra várhatunk, hogy a nagy Ő szembejöjjön velünk.

Aki nagyon vágyik a kapcsolatra, az tesz is azért, hogy megtalálja párját. Az internetes társkereső felületek éppen ebben segítik a magányos, szerelemre vágyókat. Az egyik ismert és közkedvelt ilyen randifelület a Tinder.

A koronavírus-járvány időszaka otthonmaradásra késztette a világ sok országának lakosságát. A szerelem utáni sóvárgás azonban csak erősödhetett. A személyes érintkezések, találkozások hiányában megnövekedett az online társkereső oldalak forgalma, köztük a Tinderé is. Az ismerkedésnek ez a módja kényelmes, izgalmas lehet, de a kialakult kapcsolatokat tovább kell működtetni annak érdekében, hogy valódi szerelemmé alakulhasson. A személyes interakciók, a randizási lehetőségek hiánya miatt az online kapcsolattartást mozdította elő. A szerelem ugyanis nem vár. És ezt a Tinder fejlesztői is felismerték, meglátták ebben a helyzetben a lehetőséget, ezért új, videochates randizás lehetőségét vezeti be az applikációban. Ez az új szolgáltatás sokkal személyesebbé teheti az ismerkedéseket, és még online eldőlhet, hogy lesz-e folytatás vagy sem.

Foto: pixabay.com

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB