IT - Tech

Villámgyors üzenetküldés a megújult Viberen

Kétszer gyorsabb üzenetkézbesítési sebességgel és megújult chat-élménnyel erősít a népszerű üzenetküldő applikáció

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber, egy applikációbeli vérfrissítéssel mostantól kétszer gyorsabb chat-élményt nyújt 1 milliárd regisztrált felhasználója számára.

A viberezők villámgyors üzenetküldését új dizájn is segíti a platformon.

Írtál már chaten úgy egy barátodnak, hogy közben azon gondolkodtál: megnyitja egyáltalán az üzeneteimet? Vajon miért nem válaszol már? A Viber a chat ablakok frissítésével most minden eddiginél követhetőbbé teszi számodra ismerőseid állapotát. Az alkalmazás újításainak köszönhetően a Viber felhasználói közösségének tagjai:

  • Gyorsabban küldhetnek üzenetet, mint valaha: Az üzenetek ezentúl kétszer gyorsabban érnek célba, ezáltal beszélgetéseid könnyebben és gyorsabban haladhatnak, kizárva a kellemetlen helyzeteket, amikor késve érkezik meg egy várva várt válasz.
  • Pörgősebb státuszikonokkal találkoznak a beszélgetésekben: A gyorsabb küldési sebességhez új ikonok is járnak, amelyek könnyebben megmutatják az üzenetek státuszát. Mostantól gyorsabban észlelheted, ha beszélgetőpartnered elolvasta üzenetét. A ikon jelzi, hogy az üzenet el lett küldve, a ✓✓ ikon jelenti, hogy az üzeneted megérkezett a partnered telefonjára, a ✓✓ ikon pedig az elolvasott üzenet státuszát jelöli.
  • Nagyobb és világosabb chatbuborékokat láthatnak: A Viber chatablakok ezentúl élénkebb színekben és nagyobb formában kerülnek a képernyőre, így többet olvashat el a felhasználó első pillantásra az üzenetből.
  • Élesebb GIF, képi és videó élményt kapnak: Egy kép többet mond ezer szónál, és ki ne akarna képeket megosztani barátaival vagy családjával a beszélgetésekben? Mostantól, amennyiben egy kép- vagy videóüzenet érkezik telefonodra, nagyobb és jobb minőségű bélyegkép jelenik meg a képernyődön.

Mindezek mellett a Viber továbbra is a végponttól-végpontig történő titkosítást alkalmazza, amely a legbiztonságosabb üzenetküldési rendszer a piacon. A felhasználók számára alapértelmezett beállításként szolgál a titkosítás, így tudják, hogy adataik és beszélgetéseik tartalmához rajtuk kívül senki sem férhet hozzá, még a Viber sem.

„Kivételes kommunikációs élményt szeretnénk nyújtani többszáz millió felhasználónk számára – ez az, ami a folyamatos innovációra sarkall bennünket. Szerettünk volna egy új, friss megjelenést teremteni, amely nem csupán jól néz ki, de kívül-belül jobban teljesít”

– mondta Ofir Eyal, a Viber termékfejlesztési alelnöke.

„Minden tevékenységünk a kommunikáció köré épül, valamint ahhoz, hogy hogyan kapcsolódunk egymáshoz. Ma már nem számít a felhasználók térbeli elhelyezkedése, mindenhol a leggyorsabb szolgáltatást kapják, mindezt egy játékos, vicces és lenyűgöző látványvilágú chat élményen keresztül.”

Az új, gyorsabb chatablakok a világ minden pontján elérhetők az iPhone felhasználók számára, és hamarosan érkeznek az Android készülékekre is.

Frissíts a Viber legújabb verziójára, és tapasztald meg az új chat felületeket és a gyorsabb üzenetküldést: https://vb.me/7aa749

A Rakuten Viber-ről:

A Rakuten Viber-nél összekötjük az embereket, függetlenül attól, kik ők és honnan jöttek. Felhasználóink világszerte olyan szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint az egyéni üzenetek, videohívások, csoportos üzenetküldések, programfrissítések, illetve kedvenc márkáikkal és világsztárjaikkal kapcsolatos hírfolyamok. Biztonságos és szabad lehetőséget nyújtunk felhasználóinknak önmaguk kifejezésére.

A Rakuten Viber a Rakuten Inc. tagja, amely a világ egyik vezető online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatója. Mindemellett az FC Barcelona hivatalos kommunikációs csatornája és a Golden State Warriors NBA kosárlabdacsapat hivatalos azonnali üzenetküldő- és telefonhívó applikációja.

Csatlakozzon a Viberhez még ma, és legyen részese a világ legjobb kommunikációs élményének.

 


A Rakutenről:

A Rakuten, Inc. (TSE: 4755) a világ egyik vezető internetszolgáltatója, amely különböző egyének, közösségek, vállalkozások és a társadalom számára biztosít fejlődési lehetőséget. Az 1997-ben, Tokióban online kereskedelmi platformként indult Rakuten mára világszerte több mint 1 milliárd ember számára biztosít szolgáltatásokat az e-kereskedelem, fintech, digitális tartalmak és a kommunikáció területén. 2012 óta a Rakuten előkelő helyet foglal el a Forbes Magazin éves “A világ leginnovatívabb vállalatai” top 20-as listáján. A Rakuten Csoport több mint 14.000 dolgozót foglalkoztat a világ 29 országában és régiójában.

Megosztás:
Weboldal weboldal készítés készítés