HírExtra

Zuhanyzás és masszázs együtt – otthoni kényeztetés zuhanypanellel

A fürdőzés szokása meglehetősen változatos formákat ölt napjainkban. Van, aki egy kád forró fürdőben szeret hosszú ideig ellenni és esetleg könyvet olvasva, zenét hallgatva ellazulni. Van, aki a percekig tartó meleg zuhanyfürdőt részesíti előnyben.

Az is előfordul, hogy egy többtagú családban megoszlanak a fürdőzési szokások, az egyik fél a kádat preferálja, mások a zuhanyzást. Ilyenkor vagy akár egy többgyermekes családban, ha van rá lehetőség, és a lakás vagy ház rendelkezik több vizes helyiséggel is, akkor érdemes kiépíteni mindkét lehetőséget.

A zuhanyzás szerelmeseinek

Ahol csak egy zuhanykabin vagy akár éppen csak egy zuhanyfal kiépítésére van lehetőség, ott remek választás lehet a zuhanypanel beszerelése. Ugyanis a zuhanypanel egymagában tartalmazza a csaptelepet, a kézi tusolófejet és egyéb kiegészítőket, nem kell egyenként bajlódni a beszerelésükkel.

Ugyan a zuhanypanel rendszerének kiépítése nem igényel sok szerszámot, mégis azt javasoljuk, hogy ezt a kiépítési folyamatot bízza inkább szakemberre. Igaz, hogy meg lehet tanulni a szakma csínját-bínját, de ha valami mégis mellémegy, akkor duplán ráfizetünk, és ezek nem kis kiadások.

Kiegészítve a masszázs lehetőségével

A zuhanypanel továbbfejlesztett változatai már különböző masszázs funkciókkal is rendelkeznek. Beállíthatjuk őket úgy, hogy egyszerre több helyről érkezzen ránk a folyó vízsugár, és az erősségüket is szabályozhatjuk. A kimenő fúvókákból érkezhet sugárszerűen vagy permetszerűen a kiömlő vízmennyiség. Attól függően, hogy milyen masszázsfajtát szeretnénk, állítsuk be mindegyik szabályozót.

A Fürdőszoba-Szaniter Shop zuhanypanel választéka minden igényt kielégít. Összetettségben, színben, méretben, felszereltségben bőven válogathatsz kedved szerint. Amennyiben marad még kérdésed, úgy bátran keresd a cég munkatársait a megadott elérhetőségek bármelyikén.

A Fürdőszoba-Szaniter Shop jelenleg a Niagara, Sapho, Siko és a Wallis minőségi termékeit forgalmazza. A zuhanypaneleken megtalálhatóak a csapok és a kézi tusolófejek is, valamint léteznek olyan modellek, amelyek fel vannak szerelve szappan- és tusfürdő- vagy sampontartó tálcákkal is.

Ha egy egyszerű, de praktikus és ízléses zuhanykabint szeretnénk, akkor a zuhanypanel adja meg a választ erre az igényünkre, ráadásul egy meglehetősen magas minőségi színvonallal együtt társítva, mely mindenki számára az elegancia benyomását kelti, ahogy belép a fürdőszobába.

További fürdőszobai kellékek

Ha megvan, hogy milyen kádat és zuhanypanelt választottunk, és már a hozzávaló padló- és csempeburkolatok is a kosarunkban vannak, akkor fontos, hogy ezekhez színben, anyagban és stílusban illeszkedő fürdőszobabútorokat, valamint egyéb kiegészítőket, úgy mint pl. törölköző- vagy WC-papír tartót, válasszunk.

A Fürdőszoba-Szaniter Shopban mindent egy helyen megtalálsz, kedvedre tudsz nézelődni, válogatni, és ha kérdésed van, írj nyugodtan a cég munkatársainak!

Megosztás:
weboldal készítésONMEDIAWEB