Májusban érkezik a Nő az ablakban

Az Amy Adams főszereplésével készült Nő az ablakban végre megkapta hivatlos premier dátumát, ami rengeteget tolódott az újraforgatások miatt.

A film A. J. Finn azonos című regényének az adaptációja, egy agorafóbiás nővel a főszerepben, Annával, aki New York-i otthonából az ablakból figyeli a szomszédokat. Saját épelméjűségét akkor kezdi megkérdőjelezni, mikor az utca átellenes oldalán élő másik nő hirtelen eltűnik, de Anna nem biztos benne, mit is látott pontosan.

 

Amy Adams mellett Julianne Moore, Jennifer Jason Liegh és Gary Oldman is játszik a filmben. A forgatókönyvet Tracy Letts (A tettes) írta, míg a rendezésért Joe Wright (A legsötétebb óra) volt a felelős.

A Nő az ablakban a tesztvetítések során nagyon megosztó reakciót váltott ki a közönségből, ezért számos újraforgatásra volt szükség, míg végül megkapta a Netflixen a május 14-i premiert.

Forrás: screenrant.com

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek