Makó manói adományokat várnak

Közeleg a téli időszak, vele a december és az ünnepek, így máris elkezdődtek a karácsonyi adománygyűjtések. Makón is várják a segíteni vágyók felajánlásait, egészen december 3- ig

Idén Manó Műhely névre hallgat az a kezdeményezés, melynek hála jótékonyságra hívják a lakosokat. Jó állapotú ruhákat, játékokat, valamint tartós élelmiszert és édességet hozhatnak mindazok, akik máris érzik az ünnep örömét és másoknak is szebbé szeretnék tenni. Most, ahogy már tavaly is az Angyalsóhaj Alapítvány is besegít a szervezésbe, lebonyolításba.

A Manó Műhely ötlete még 2017-ben indult útjára, ám akkor még a FigyiCoffee csapataként voltak ismertek a szervezők. Idén sem csüggednek, csak a nevük változott, a lelkesedésük nem. Hiszen szeretnék csodálatossá varázsolni a rászoruló gyermekek karácsonyát is. Mert nekik egész évben sokat kell nélkülözniük.

Csőke Norbert a radio7.hu-nak elmondta, hogy a járványügyi helyzet miatt nem ők viszik ki majd az ajándékokat a több száz gyermek számára, hanem a szétosztásról az Angyalsóhaj Alapítvány fog gondoskodni. Szerencsére évről évre egyre több a segítő, így folyamatosan nő a megajándékozottak száma is.

Az érdeklődők a Deák Ferenc utcában találják a Manó Műhelyt, ahová leadhatják szeretetteljes adományaikat.

Farkas Cs. Tekla


Hasonló cikkek