Már látogatható Makó Maros-parti strandja

Nem csak helyi fürdőzőket, de turistákat, kirándulókat is várnak szeretettel. Rendbe hozták a terepet, a jó idővel együtt a strandszezon is megérkezett a városba

A Maros-parti strand minden érdeklődőnek ideális, aki szeret kikapcsolódni, napozni, szabadon fürödni, természet közelben lenni, de nem akar lemondani a kényelemről sem. Makó város önkormányzata a biztonságra való tekintettel vízi járőr szolgálatot is létrehozott, hogy ügyeljenek az emberekre, és megelőzzék a baleseteket. Valamint, ha kell, közbe tudjanak lépni.

Bár minden adott a parton egy kellemes naphoz, fontos, hogy az ott tartózkodók felelősségteljesen fürdőzzenek!

Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere a Facebookon is beszámolt a megnyitásról. Mint írta egy homokos plázst is kialakítottak, tíz kamionnyi homok terítésével, melyből egyet, mintegy húsz köbméternyit, Csermák Szilvia, zöld város tanácsnok ajánlott fel.

A strand területén információs stand is található, ahol a helyi eseményekről, programokról lehet tájékozódni. Valamint van büfé is és napernyővel ellátott napágyak is bérelhetők. Délelőtt 10-től, délután 18 óráig várják a fürdőzni vágyókat.

Farkas Cs. Tekla

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Facebook


Hasonló cikkek