Már normalizálni akarják a pedofíliát is

Egyre többen támogatják azt, hogy legalizálják a felnőtt és gyerek közötti szexuális kapcsolatot, és olyanok is vannak, akik mentegetik a pedofilokat. A téma most ismét előtérbe került egy megosztó tévéműsor kapcsán – írja a V4NA.

A nyugati országokban egyre jobban igyekeznek legalizálni a pedofíliát,  azzal, hogy nem vesznek tudomást a gyerekek ellen elkövetett cselekedetekről, vagy éppen támogatják azokat. A politikai korrektség jegyében az identitáspolitika támogatói egyáltalán nem kelnek fel a gyermekek védelmére.

A téma körüli vita most újra előkerült az „Egyszerűen Csupasz” című, Hollandiában sugárzott műsor kapcsán, amelyben fiatalkorú gyermekek kérdezhetnek élőben öt teljesen hétköznapi embertől, az öt vendég azonban anyaszült meztelenül áll a gyerekek előtt, akik így – a műsor készítői szerint – felfedezhetik, mi az emberi testből a valóságos és a normális.

„Az Instagramon, a Snapchaten és a TikTokon mindenki tökéletesnek tűnik, sokan használnak szűrőket, sminkeket, vagy akár operáción esnek át annak érdekében, hogy jobban nézzenek ki” – közölte  a holland televíziós műsorszolgáltató. A konzervatív politikusok elégedetlenségüknek adtak hangot, és aláírásgyűjtésbe kezdtek a műsor kapcsán. „Ez a tisztesség megsértése, és ellentétes az erkölccsel”, mondta a Református Politikai Párt (SGP).

„Gyerekek kérdezgetnek a tévében felnőttkorú meztelen férfiakat, piercinggel a péniszükben. A közszolgálati műsorszolgáltató ezzel a pedofília népszerűsítését végzi. Még hogy a gyermekek szexuális nevelése? Magamutogatók tábora!” – mondta Thierry Baudet, a Fórum a Demokráciáért párt vezetője.

Forrás: origo.hu

 

 

Világ tükör | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook 

 


Hasonló cikkek