Már transznemű Szűz Máriával is sokkolnak az LMBTQ-aktivisták

„Már régen találkoztunk ennyire ocsmány, gusztustalan provokációval, ami a hitünket, vallásunkat, meggyőződésünket érte” – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a hirado.hu-nak a norvég posta reklámjával kapcsolatban, amelyben a Mikulást homoszexuálisként ábrázolták. Közben nagy felháborodást váltott ki Európában, hogy az egyik LMBTQ-magazin címlapján transznemű Szűz Máriaként pózol az Európai Parlament LMBTQ-ügyi nagykövete

Transznemű Szűz Máriaként pózol az Európai Parlament LMBTQ-ügyi nagykövete – számolt be a hirado.hu.

A portál bemutatta azt a fotót is, amelyen a szakállas Riccardo Simonetti transznemű Szűz Máriának öltözve áll, mellette pedig egy fekete férfi, mint Jézus nevelőapja, József. A kép egy LMBTQ-magazin címlapján jelent meg.
Az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagykövete közösségi oldalán is megosztotta a képet, amelyhez a következő kérdést fűzte: „Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is hihetjük, hogy a Szűz Máriának szakálla volt, nem?”
Ez pedig már a norvég posta idei karácsonyi reklámja. Az Amikor Harry találkozott a Mikulással című alkotásban egy férfi és a Mikulás között bontakozik ki romantikus kapcsolat, a reklám végén pedig szájon is csókolják egymást.
Forrás: M1

Hasonló cikkek