Marco Rossi: 20 ezer magyar szurkoló előtt nem számít, ki az esélyesebb

Kereken egy hónappal a sorsdöntő Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező előtt adott interjút az M4 Sportnak Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A szakember a győztes mentalitás fontosságára hívta fel a figyelmet. A sikerhez minden szurkolói támogatást megkapnak a nemzeti csapat játékosai, hiszen két óra alatt kelt el minden belépő a szeptember 9-i mérkőzésre.

Rossi elárulta, a Montenegró elleni felkészülési találkozót, amelyet négy nappal korábban rendeznek majd, a kísérletezés mellett arra is felhasználja majd a stáb, hogy a lehető legjobb állapotban menjenek neki Szlovákiának.

Papíron erősebbek nálunk a szlovákok, de Horvátország és Wales ellen is ez volt a helyzet. A saját szurkolóink előtt sosem fontos, mik az esélyek, mindig a három pont megszerzésére törekszünk” – jelentette ki.

A kapitány arra is emlékeztetett, ez egy nagyon fontos futballmérkőzés lesz, azonban nem háború: „A szurkolóink nagyon fontosak számunkra, nemcsak Szlovákia, de majd Azerbajdzsán ellen is számítunk rájuk. Remélem, az eddigiekhez hasonlóan biztatnak majd minket, mi pedig élni tudunk a lehetőséggel.


Hasonló cikkek