Mark Wahlberg annyira beszívott, hogy támogatásra szorul

Van elcsépeltebb ötlet a Star Wars parodizálásánál? A Ted 2 legújabb előzetesének azonban még ezt is sikerült humorosan megoldania. És később is sikerült megnevettetnie egy merész, politikailag inkorrekt viccel, illetve a marihuánától beparázott Mark Wahlberggel.

A mocskosszájú játékmackó családot akar alapítani a Ted 2-ben, a feleségével (Jessica Barth) azonban – érthető okokból – nem képes az utódnemzésre. Az már az előző előzetesekből kiderült, hogy az ideális spermadonort próbálja megtalálni a plüssállat, a mostani kedvcsinálóban vígan füvező Amanda Seyfried pedig egy ügyvédet alakít, aki Ted ügyén dolgozik.

Mark Wahlberg és Amanda Seyfried a Ted 2 című filmben

Forrás: UIP Dunafilmmiddleoff644322

Morgan Freeman most is feltűnt, Liam Neeson cameóját viszont nem akarják ellőni, alighanem őt csak a moziban láthatjuk majd. A Ted 2-t július 16-tól vetítik Magyarországon.

Már a színpadon sem pucérkodhat nyugodtan az ember

Amanda Seyfried lekapta a pólóját egy színházi előadás közben. Naná, hogy akadt valaki, aki lefilmezte ezt a pillanatot, és feltöltötte a netre.

Nézze meg Amanda Seyfried pucérkodását!

Forrás: Corner FilmSpermával dobálózik a perverz mackóhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150129-spermaval-dobalozik-a-perverz-macko-ted-2-elozetes-mark-wahlberg-amanda-seyfried.htmlVárunk jobban valamit az új Star Warsnál?http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20150105-melyik-folytatast-varja-a-legjobban-iden-ted-2-halalos-iramban-7-jurassic-world-terminator.htmlA fingás önmagában még nem vicceshttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20120824-kritika-seth-macfarlane-ted-cimu-vigjatekarol-mark-wahlberg-mila-kunis.html


Hasonló cikkek