Marvel bejelentések a Comic Conon

San Diego városában zajlott a hétvégén az idei Comic Con. Az eseményen több szuperhősös filmet és folytatást jelentett be a Marvel.

Az egyik legnagyobb meglepetést az okozta, hogy az eddig Wesley Snipes által alakított vámpírvadász Pengét most az Oscar-díjas Mahershala Ali testesíti meg.

A Marvel elnöke, Kevin Feige egy kisebb tömegnyi hollywoodi filmsztár jelenlétében számolt be a tíz új szuperhősfilmről.

A Thor: Love and Thunder című alkotásban Natalie Portman is szerepelni fog, újra Jane Fostert fogja játszani. Thor szerepében Chris Hemsworth, debütálás 2021. november 5.

Itt említették a The Elternalst is, melyben Angelina Jolie és Salma Hayek is szerepet kapott. Ezt előre láthatólag 2020. novemberében nézhetjük leghamarabb a mozikban.

Az első ázsiai amerikai szuperhősös film a Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings. A Fekete özvegyről is tájékoztatást adtak, melyet már forgatnak, több jelenetet fővárosunkban vettek fel. Scarlett Johansson alakítja a filmbéli Natasha Romanoffot.

Az alábbi folytatásokat is bejelentették: Fekete Párduc 2., A galaxis őrzői 3., Marvel kapitány 2. A Fantasztikus négyes is folytatódik, valamint a Doctor Strange is, folytatása a Doctor Strange in the Multiverse of Madness.


Hasonló cikkek