Matovič szerint az e-karantén annyit fog érni, mint halottnak a csók…

Ha csak április végére készül el az e-karantén alkalmazás, az már késő lesz, jelentette ki Igor Matovič (OĽANO) kormányfő, miután szerdán ismét a szakértőkkel tárgyalt.

Richard Sulík (SaS) miniszterelnök-helyettes és gazdasági miniszter korábban kifogásolta, hogy Matovič távozott a szerdai kormányülésről, amikor erről a kérdésről tárgyaltak. A kormányfő erre reagálva elmondta: nagyjából fél óra után hagyta ott az alkalmazásról szóló eszmecserét „A fontos ügyeket megtárgyaltuk, és mivel erről a témáról is megtudtam a lényeget – főleg miután azt mondta, hogy csak 2 hónap múlva tudja biztosítani – elmentem ebédelni” – mondta Matovič, aki állítása szerint azt várta, hogy az e-karantén alkalmazás már most szombaton (február 27.) működésbe lép.

Sulík a szerdai kormányülés után arra panaszkodott, hogy nem született egyértelmű döntés az e-karantén alkalmazásról, így nem tud továbblépni.

V4 Panoráma | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: bumm.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek