Matthew McConaughey ismét sorozatban szerepelhet

Matthew McConaughey visszatérhet egyik régi filmes szerepéhez a Ha ölni kell című filmben, amely ezúttal sorozat formájában folytatódna az HBO-n.

Az Oscar-díjas színész egy ügyvédet alakított az 1996-os filmben, melyet Joel Schumacher rendezett, és John Grisham első bűnügyi regényének az adaptációja volt. Történetében az Egyesült Államokban egy fekete férfi lányát délen két fehér férfi megerőszakolja és meggyilkolja drogok hatása alatt, mire az apa bosszút áll, és meggyilkolja őket. Az esemény hatására a Ku-Klux-Klán fehér jelvényei elborítják a várost, és elkezdődik a férfi tárgyalása. A fekete apát Samuel L. Jackson alakítja a filmben, míg az őt védő ügyvédet McConaughey, akinek karaktere később még két Grisham könyvben tűnik föl.

Az 1996-os film előzetese

Az HBO most Grisham legújabb regényéből, a 2020-ban megjelent A Time for Mercy-ből terveznek limitált sorozatot készíteni, és a Deadline értesülései szerint, az utolsó tárgyalások folynak a színésszel, hogy újra eljátssza az ügyvéd szerepét.

Forrás: screenrant.com

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek