Hétfő hajnalban helyreáll a menetrend a Nyugatiban

Helyreáll hétfő hajnalban a menetrend a Nyugati pályaudvaron, ekkortól már nem kell korlátozásokra számítani a pályaudvar vasúti forgalmában, miután a vasárnapi közlekedést hátráltató műszaki hibákat elhárították – közölte a Mávinform az MTI-vel vasárnap este.

    A vasúttársaság még reggel jelentette be, hogy a Nyugati pályaudvar a megszokotthoz képest kevesebb vonatot tud fogadni  vasárnap reggeltől, mert a pályaudvaron több munkálatot nem fejezett be időre a kivitelező. Az eredeti tervek szerint a pályaudvari vágányhálózaton június 19-én kezdődött kiemelt karbantartások július 17-ig tartottak volna. Ez idő alatt a Nyugatiba nem érkeztek és onnan nem indultak vonatok.

A késő esti közleményben azonban felhívták a figyelmet arra, hogy a Nyugati pályaudvart érintő vonalak közül két vonalon kell korlátozásokra számítani más szakaszokon. A szegedi vonalon előre tervezett karbantartást végeznek, ezért Cegléd és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat július 29-ig, a veresegyházi vonalon pedig a július 13-i balesetben megrongált vasúti pálya helyreállítása miatt Rákospalota-Újpest és Fót között járnak pótlóbuszok július 31-ig.

Hazai Tükör | PannonHírnök

Facebook


Hasonló cikkek