Még lehet jelentkezni a Hírös Vacsorára

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén is megszervezi a már hagyománnyá alakult Hírös Vacsorát, mellyel ezúttal is a tanulni vágyó, nehéz szociális körülmények között élő diákokat kívánják segíteni.

2022. augusztus 25-én, csütörtökön 14. alkalommal hívják tagjaikat és vállalkozásaikat a jótékonysági Hírös Vacsorára a Kecskeméti Csárda csapatával közösen, Kecskemét főterére.

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően két turnusba szervezve – 17.00 és 19.00 órai kezdettel – várják vendégeiket az alábbi menüválasztékkal:

– A menü: „Alföldi gulyások kedvence” Tüzes marhalábszárpörkölt pásztortarhonyával és vecsési savanyúság válogatással

– B menü: „Hírös város grilltányérja” Grillezett jércemellsteak mézes, dijoni öntettel és konfitált sertéstarja jus-vel, lágy burgonya-krémmel és zöldleveles saláta balzsamkrémes vinegrettel.

A menü ára elővételben 3.700 Ft, a helyszínen 4.000 Ft, amely egy pohár fröccsöt vagy ásványvizet is magában foglal. A vacsorát megrendelők a jelentkezésnél szíveskedjenek jelezni, melyik időpontot és menüt választják!

Abban az esetben, ha az eladott jegyek száma eléri a 450 darabot turnusonként, a jegyértékesítést lezárják.

Idén először támogatói jegyek vásárlására is lehetőséget biztosítanak. Azok, akik személyesen nem tudnak részt venni a rendezvényen, 2.000 Ft értékű támogató jeggyel tudják segíteni a rendezvény célját.

20 vacsorajegy elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adnak ajándékba, és minden támogatónak az alábbi megjelenési lehetőségeket biztosítják:

– a rendezvény helyszínén molinó, rollup elhelyezése,

– a vacsoraasztalon lévő támogatói táblákon a vállalkozás nevének feltüntetése,

– a kamara weboldalán és közösségi felületein a támogatók megnevezése,

– a rendezvényről szóló médiamegjelenésekben a támogatók közzététele.

Vacsorajegyek a kamara ügyfélszolgálatán kaphatók. (Kecskemét, Árpád krt. 4.).

További információ Tóth Anitától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon. Asztalfoglalási igényüket a  toth.anita@bkmkik.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni!

Forrás: keol.hu

Prokop-S Krisztina

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek