Megemlékeznek Sebestyén Imre képeslapgyűjtőről Kecskeméten

Pénteken 14 órakor megemlékeznek Sebestyén Imre képeslapgyűjtő példaértékű munkásságáról, szenvedélyes gyűjtőmunkájáról a kecskeméti Katona József Emlékházban.

Az elmúlt év végén elhunyt, ismert kecskeméti képeslapgyűjtőről, Sebestyén Imréről rendhagyó tárlatvezetés keretében emlékeznek meg a pénteki rendezvényen. A Katona József Emlékházban az elmúlt két évtizedben számos alkalommal mutatták be a gyűjtő különböző kiállításait, melyek elsősorban a magyar történelemhez és irodalomhoz kapcsolódtak.

A Petőfi életét megidéző tárlata tavaly nyáron nyílt meg, mely most, január 15-éig látható. Székelyné Kőrösi Ilona történész a kiállítást záró tárlatvezetésen búcsúztatja el Sebestyén Imrét, és emlékezik meg nem mindennapi munkásságáról. A rendezvény 14 órakor kezdődik.

A Petőfi életét megidéző tárlata tavaly nyáron nyílt meg, mely most, január 15-éig látható. Székelyné Kőrösi Ilona történész a kiállítást záró tárlatvezetésen búcsúztatja el Sebestyén Imrét, és emlékezik meg nem mindennapi munkásságáról. A rendezvény 14 órakor kezdődik. – írja a BAON.hu

 

Révhegyi Andrea

Ha tetszett a cikk, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek