Meggyilkolta barátját – a rendőrök gyanakodnak, hogy velük is végezni akart

A nagyszombati hatóságok Vágszakaly (Sokolovce) községben fogtak el egy 39 éves férfit, aki megkéselte 38 éves barátját. Az elkövetőnél egy házkutatás során házilag készített robbanóeszközt is találtak

A rendőrség a szeptemberben történt gyilkosság miatt nyomoz a 39 éves férfi ellen, aki egy családi ház garázsában meggyilkolta 38 éves barátját. A nyomozók szerint ez önvédelemből is történhetett, mivel az elhunyt baseball ütővel támadt rá.

A vizsgálatok során a pöstyéni rendőrök azt az információt kapták, hogy az elkövető most robbanóeszközöket gyárt a lakásában. „A pirotechnikusok egy hengeres tárgyat taltak a férfinél, amely ismeretlen por állagú anyaggal volt töltve. Ezt tovább küldik szakértői vizsgálatra” – tájékoztatott a rendőrség a közösségi médián.

A rendőrök közölték, hogy a férfi ellen emberölés bűntette mellett emeltek vádat, amiért tizenöttől húsz évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik, továbbá lőfegyverrel való visszaélés és tiltott fegyverkereskedelemmel is gyanúsítják.

Külhon | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek