Meghalt Nick Fisher televíziós személyiség

63 éves korában elhunyt Nick Fisher brit író, televíziós- és rádiós személyiség, aki leginkább a River Cottage sorozatról volt híres.

Tinédzser korában otthagyta az iskolát és végigstoppolta Európát, majd visszatérve Londonba antik tárgyak értékesítésével foglalkozott, míg le nem égett az a raktár, ahol a dolgait tárolta. Szabadúszó újságíróként dolgozott tovább, és a Just Seventeen című ifjúsági magazinnak írt cikkeket, mely időszak alatt olyan hírességekkel készített interjút, mint Tom Cruise és Kyle Minogue. Később a Sunnak is bedolgozott, mint filmkritikus, mellette több televíziós produkció forgatókönyvét is megírta.

Hobbija és szívügye a horgászás volt, társszerzőként működött közre a The River Cottage Fish Book című könyvnél, horgászós műsora, a Screaming Reels az 1990-es években nagy sikert aratott a Channel 4 csatornán. Magyarul egyetlen kamaszoknak szóló könyve jelent meg, a Bumm a gatyában.

Forrás: The Guardian


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek