Megnősült Bárány Kristóf, a 4 for Dance táncosa

bk (2)

Kristóf öt évvel ezelőtt ismerte meg civil kedvesét, Kincsőt és tavaly tavasszal kérte meg a kezét. A Csillag Születikben megismert 4 for Dance táncegyüttes négy tagja közül egy kivételével már mindannyian házasok.

bk (1)_160730
Néhány nappal ezelőtt megnősült Bárány Kristóf, a Csillag Születikben megismert, tíz éves jubileumát ünneplő 4 for Dance táncegyüttes tagja. A táncos öt évvel ezelőtt ismerte meg civil kedvesét, Kincsőt és tavaly tavasszal kérte meg a kezét. Az esküvőt egy csodaszép fekvésű, tóval határolt ranchen tartottak, száznegyven vendéggel. A négy táncos közül így egy kivételével már mindannyian házasok.

bk (3)

“Az együttes egyik mottója, hogy “hagyományainkhoz híven, nem hagyományosan”, és mi ennek a szellemében tartottuk az esküvőnket. Hagyományos és modern elemekkel fűszereztük és nagyon jól sikerült. Volt polgári és egyházi szertartás, vőfélyünk, nyitó és asszonytáncunk, zenekarunk és természetesen néptánc is. A koszorúslányok Kincső legjobb barátnői voltak, míg a kísérő vőfélyek a 4 for Dance-es srácok. Így lényegében ők is felelősek voltak a hangulatért” – mondta Bárány Kristóf.


Hasonló cikkek