Mégsincs csoda: elmarad a kocsonyafesztivál!

Mindent megpróbáltak Miskolcon, de úgy tűnik, nem sikerült megmenteni a rendezvényt.

Elmarad az idei miskolci Kocsonyafesztivál, a szervezők a koronavírus-járvány elleni védelmi intézkedéseket szem előtt tartva hozták meg a döntést –közölte a miskolci önkormányzat szerdán az MTI-vel. Mint írják, a jelenleg is érvényben lévő járványvédelmi intézkedések ugyanis továbbra sem teszik lehetővé tömegrendezvények megtartását, valamint érvényben van az este nyolc óra utáni kijárási tilalom is.

Amiskolciak egészségét, biztonságát és védelmét szem előtt tartva született meg a döntés arról, hogy a Kocsonyafesztivál ez évi megrendezése túlzott kockázatokat hordozna magában. „A miskolci városvezetés továbbra is elkötelezett a Kocsonyafesztivál mellett, hiszi és vallja, hogy a programsorozatnak Miskolc az otthona, éppen ezért további egyeztetéseket folytat a rendezvény alapító tulajdonosával” – áll az összegzésben.

Pár nappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy mindent megtesznek a rendezvény megtartásáért, de úgy tűnik, a szervezők fáradozásait nem koronázta siker. Reméljük, 2022-ben már méltó körülmények között újra megrendezhetővé válik a nívós gasztronómiai rendezvény.

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek