Megtalálták a Pápay-klán egyik rettegett tagjának holttestét

A rendőrség 15 év után műanyag szatyorba csomagolva és ragasztószalaggal körbetekerve találta meg az egykori dunaszerdahelyi maffia rettegett tagját. Écsi Béla földi maradványain az a kabát is felismerhető, amelyikben 2003-ban kivégezték.

Még a NAKA (Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség) nyomozóinak is elállt a lélegzete attól, amit Kisudvarnok és Pozsonyeperjes között kiásott a rendőrség. A nyomozók azt hitték, hogy régi csontvázmaradványokat fognak találni, ehelyett olyan állapotban találták meg Écsi Béla holttestét, mintha csak pár éve gyilkolták volna meg.

A Pápay-klán tagjának egyszer már sikerült elmenekülnie a sírásó lapátja elől, ugyanis az 1999-es dunaszerdahelyi alvilági mészárlás során nem tartózkodott a Fontána bárban. Mondván, hogy nem érdekli a kártyázás, nem sokkal a vérontás előtt a közeli kaszinóba távozott.

Sátor Lajosék elől azonban Écsi Bélának sem volt menekvése. 2003. április 9-én a pozsonyi Vereknyén csaptak le rá. Écsit meglőtték, megfojtották, majd elásták. A holttestét néhány évvel később kiásták és áthelyezték – így kerülhetett a kisudvarnoki határba. Écsi Béla holttestén egy fehér ló (stróman) maradványai hevertek.

Forrás: korkep.sk, tvnoviny.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek