Megtaposta áldozatát a fiatal

Egy nézeteltérés fajult majdnem gyilkossággá…

Életveszélyes fejsérülésekkel vittek kórházba a mentők egy férfit, akit súlyosan bántalmazott egy másik férfi egy józsefvárosi szórakozóhely előtt kialakult szóváltás után; a gyanúsítottat elfogták, a bíróság elrendelte a letartóztatását – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

Közölték, szombat éjszaka egy VIII. kerületi szórakozóhelyen egy társaság születésnapot ünnepelt. A zárás után a gyanúsított egy nézeteltérés miatt az utcán dulakodott a születésnapossal, ezt a későbbi sértett meg akarta akadályozni, ezért keveredtek szóváltásba. Az elkövető megrúgta és megütötte a sértettet, majd a földön fekvő férfit ezután tovább ütötte, taposta, rugdosta.

A gyanúsítottat a rendőrség a helyszín közelében perceken belül elfogta. A feltételezett elkövetőt előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ennek során a férfi megtagadta a vallomástételt – írta a rendőrség.

A BRFK életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást a 20 éves budapesti férfi ellen – olvasható a police.hu oldalon.

 

HírMix | PannonHírnök


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek