Megvan A láthatatlan fény főszereplője

Megtalálták a főszereplőt A láthatatlan fény című négyrészes minisorozathoz, amely Marie-Laure Pulitzer-díjas regények az adaptációja.

Több ezren jelentkeztek arra, hogy megkapják a Netlfix egyik legújabb produkciójában a főszerepet, a producerek azonban mégis egy olyan vak lányt választottak, aki semmiféle színészi előképzettséggel nem rendelkezik. Aria Mia Loberti a készülő adaptációban Marie-Laure-t fogja megformálni, egy vak tinédzsert, akinek sorsa összefonódik Wernerrel, egy német katonával, ahogy megpróbálnak túlélni a nácik által megszállt Franciaországban.

Az adaptáció létrejöttéért az a Steven Knight felel, aki a Birmingham bandáit is készítette, ez epizódokat pedig az a Shawn Levy fogja rendezni, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Stranger Things vagy az Éjszaka a múzeumban. A láthatatlan fény 2014-ben jelent meg, és azonnal hatalmas siker lett, több mint 15 millió példány fogyott belőle. A sorozat pontos premierdátumáról egyelőre még nincsen hír.

Forrás: The Guardian

Ha tetszett a cikk, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek