Megvan, ki állhat A szürke ötven árnyalata szerelmesei közé

Ha helytálló a Variety értesülése, megvan, ki bonyolítja majd meg még jobban Anastasia Steele és a szadomazo szexért lelkesedő Christian Grey alapból is konfliktusokkal teli kapcsolatát A szürke ötven árnyalata folytatásában. A sebész című sorozatból ismert Eric Johnson játszhatja el Anastasia új főnökét egy seattle-i könykiadónál. A nő otthagyta Grey-t és a munkájába akar temetkezni, ám nemcsak a milliárdos nem múló emlékével, de a felettese egyre agresszívebb közeledésével is meg kell küzdenie.

Eric Johnson A sebész című sorozatban

Forrás: HBOmiddleon16001067

Eric Johnson játszotta el az 1994-es Szenvedélyek vihará-ban Brad Pitt karakterének gyerekkori verzióját, feltűnt a Robbanékony tinédzser című drámában, de munkája túlnyomó része sorozatokhoz és tévéfilmekhez kötődik: 24 epizódon át szerepelt a Superman kamaszéveit elmesélő Smalville-ben, Steven Soderbergh A sebész című sorozatában Clive Owennel játszott együtt. A sötét ötven árnyalata rendkívüli mértékben megdobná az ismertségét.

Eric Johnson (középen) a Szenvedélyek viharában című filmben

Forrás: InterCommiddleon19201040

A második részben ismét Dakota Johnsont és Jamie Dornant láthatjuk majd a két főszerepben, a férfi domináját Kim Basinger alakítja majd. A trilógia középső és befejező részét egyben akarják leforgatni, majd 2017 februárjában tervezik mozikba küldeni szerelmi háromszöggel kecsegtető A sötét ötven árnyalatá-t.

Kim Basinger lesz a domina A szürke ötven árnyalata folytatásaibanhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20160129-kim-basinger-is-beszall-a-szurke-otven-arnyalata-a-sotet-otven-arnyalata-a-szabadsag-otven.htmlA szürke ötven árnyalata hősnőjét boszorkányok fenekelhetik elhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20150910-dakota-johnson-keltheti-uj-eletre-az-olasz-horrorcsodat-suspiria-sohajok-luca-guadagnino-dakota.htmlA szürke ötven árnyalata forgatókönyvírója nem látta a filmethttp://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20150610-a-szurke-otven-arnyalata-iroja-a-mai-napig-nem-latta-a-filmet-kelly-marcel-e-l-james-dakota.htmlItt A szürke ötven árnyalata 2 első előzetesehttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150430-itt-a-szurke-otven-arnyalata-2-elso-elozetese-a-sotet-otven-arnyalata-dakota-johnson-jamie.html


Hasonló cikkek