Mel Gibson új nője egy 24 éves lovas

Mel Gibson magánéletéről nem sok mindent hallottunk, mióta 2010-ben viharos körülmények között váltak el útjaik nyolcadik gyermeke anyjával, az orosz Oksana Grigorievával. Most a People magazin írta meg, hogy az 59 éves Oscar-díjas színész-rendező összejött a nálánál 35 évvel fiatalabb Rosalind Ross-szal, és a pár nemrég kettesben nyaralt Gibson Costa Rica-i birtokán.

 

A 24 éves Ross mostanában forgatókönyvíróként veteti észre magát Hollywoodban, dolgozott például a Matador című sorozatban, ami Roberto Rodriguez El Rey nevű tévécsatornáján fut (Rodriguez tavalyelőtt szerepet adott Gibsonnak a hatalmasat bukó Machete gyilkol-ban), illetve ő írta a Lioness című háborús dráma forgatókönyvét, amiből az Oscar-jelölt Ellen Page (Juno) főszereplésével készül majd film.

Ross jól menő sportkarriert hagyott ott az írás kedvéért, ő az egyik legsikeresebb amerikai díjugrató a sportág történetében, többek között a 2010-es világbajnokságon nyert aranyérmet. 2011-ben lovas partnerével, Devon Maitozóval együtt meztelenül pózolt az ESPN magazin különszámában.

Közben lassan zakatol Gibson hollywoodi karrierjének a rehabilitációja is. A The Expendables harmadik része – amiben ő jétszotta a főgononoszt – Amerikában ugyan csúnyán alulteljesített tavaly, de az összbevétele még így is 200 millió dollár fölé kúszott.

Azóta Gibson már leforgatta a Blood Father című akció-thrillert, amiben a 2012-es Börtönyregény óta az első főszerepét játssza. A Blood Father alkotógárdája mindenképpen ígéretes: a rendező a Vincent Cassel-féle Halálos közellenség-filmeket jegyző francia Jean-François Richet, a forgatókönyvet pedig saját regénye alapján Peter Craig írta, aki többek között az utolsó két Az éhezők viada-rész és a Tolvajok városa könyvéért is felelt.

Hogyan lett Mel Gibson számkivetett?

Antiszemita, homofób, alkoholista, hímsoviniszta feleségverő – szinte csak ilyen hírekkel találkozhatunk Mel Gibsonnal kapcsolatban a sajtóban, pedig évtizedeken keresztül Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb és legjobban kereső férfiszínésze volt.

Mi történt vele, hogy idáig jutott?
Forrás: AFP


Hasonló cikkek