Kigyulladt két családi ház a Dunaszerdahelyi járásban

Kedden két családi ház is kigyulladt a Dunaszerdahelyi járásban. Egy kulcsodi házból háziállatokat evakuáltak, egy személy felületes égési sérüléseket szenvedett. Felsőjányokon a tető kapott lángra.

A tűzesetek Felsőjányokon (Horné Janíky) és Kulcsodon (Kľúčovec) történtek. Az ingatlanokban mindkét esetben 4000 euró körüli becsült kár keletkezett. Erről Lena Košťálová, a nagyszombati Tűzoltó és Katasztrófavédelmi alakulat (HaZZ) szóvivője tájékoztatott.

Felsőjányokon a ház tetőszerkezete gyulladt ki. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezéséig megpróbálta lekapcsolni a gázt és az áramot. A tűzoltók elöltották a lángokat a tetőn, majd a házban termokamerával tűzgócokat kerestek. Senki sem sérült meg a tűzesetben. Vizsgálják a tűz keletkezésének okait.

Kulcsodon a tűz következtében erős füst terjengett a házban. Az első emeleten háziállatok rekedtek bent, amelyeket sikeresen evakuáltak. Egy személy felületes égési sérüléseket szenvedett, a helyszínen ellátták a mentősök. Nagymegyeri és dunaszerdahelyi hivatásos, valamint kulcsodi önkéntes tűzoltók oltották a tüzet. A tüzet elektromos rövidzárlat okozta.

Forrás: tasr, bumm.sk

Ha tetszett a cikk, kérjük, támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek