Meztelen férfi ugrott a futó nő elé a Vág partján, majd maszturbálni kezdett

A 29 éves nő futni indult a Vág partján, amikor az anyaszült meztelen férfi elé ugrott a bozótból.

Az eset Vágsellyén, a Vág folyó mellett történt. A fák közül egy csuklyás, meztelenre vetkőzött férfi ugrott elé, majd önkielégítésbe kezdett. A bizarr jelenet nem a város szélén, hanem egy lakótelep közelségében játszódott le.

Nem ez az első ilyen eset Vágsellyén

„Kidolgozott test, sportos alkat, de teljesen meztelen, csak egy csuklya volt a fején” – írta le a férfi kinézetét a futó. A nő nagyon megijedt, majd káromkodásba kezdett, elmondása szerint azonban ez a férfit láthatóan csak jobban beindította. „De nem futott utánam” – mondta.

A nő elmondása szerint nem ez az első eset, hogy ilyen történt vele. Két éve, amikor a barátnőjével sétált, szintén hasonló dolog esett meg. Ekkor a szlovák rendőrség két elkövetőt vett őrizetbe. „Három esetet feltártunk. Kétszer ugyanaz volt az elkövető, harmadszor egy másik” – nyilatkozta a helyi rendőrörs vezetője, Peter Kokavec.

„Sokáig tartott, amíg újra ki tudtam menni a Vágra, és ez volt azóta az első alkalom, hogy újra találkoztam vele, többet nem megyek futni a Vágra” – nyilatkozta a nő, aki ezúttal nem tett jelentést a rendőrségen.

Forrás: ujszo.com, noviny.sk

Fotó: mapio.net

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek