Litván rendőrök érkezhetnek Szlovákiába

Mikulec hétfőn munkalátogatásra utazik Prágába. Litvánia rendőröket küldhet Szlovákia területére.

A szlovák és a litván belügyminisztérium megegyezést írhatnak alá arról, hogy litván rendőröket küldjenek Szlovákia területére. A dokumentum aláírására Roman Mikulec (OĽANO) belügyminiszter jövő heti prágai látogatása során kerülhet sor. Erről Zuzana Eliášová, a belügyminisztérium szóvivője számolt be.

Mikulec hétfőn munkalátogatásra utazik Prágába, ahol informális találkozón vesz részt az igazságügyi és belügyminiszterrel. A belbiztonsági fenyegetésekről tárgyalnak majd Oroszország ukrajnai agressziója kapcsán, valamint a jövőbeni kihívásokról a migrációval, az IT rendszerek kölcsönös átjárhatóságával, és a gyermekekkel szembeni szexuális visszaélések megelőzésével kapcsolatban.

Forrás: tasr, bumm.sk

Kiemelt kép: tasr

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek