Milyen a viszonyunk a pénzhez? – A csillagjegyünk megmondja! – 1. rész.

Munkánk és az anyagi helyzetünk vonatkozásai szorosan összefüggenek, s  a horoszkóp ezzel kapcsolatos lehetőségeinket is megmutatja.  Ígéretünkhöz híven, cikksorozatunk mostani és következő részeiben ezzel a témával foglalkozunk.

Egyik-másik csillagjegynek jobban hajlama van a pénzszerzéshez, kevesebb erőfeszítéssel, mint a többinek.  Jó tudni, ha mi is ezek közé tartozunk…

Kezdjük a sort a Skorpióval, hiszen jelenleg éppen az ő születési évük fordult. Ráadásul ők az egyik legszerencsésebbek anyagi vonatkozásban.

A pénz a Skorpió számára nagyon is számít – mégsem sajnálja elkölteni azt, amit megkeresett, mert tudja, hogy képes a dupláját is megteremteni. 2017 különösen jókat ígért a Skorpiók számára – s ez a születésnapjuk környékén válhat igazán valósággá: Október 10-én Jupiter, a Nagy szerencse bolygója – 12 év után végre! – ismét a Skorpióba lépett, s igazán bőséget hozó időszakot indított el.

A sorban következő Nyilas gyakran könnyelműen kockázat, ezért a pénz nehezen marad meg a zsebében. De semmi gond: újra és újra megtalálja őt a pénz, mivel – talán éppen a lazasága miatt – jóban vannak egymással.

A Bak a kitartásával jut vagyonhoz és gazdagodik meg. Arra már nem mindig jut ideje, hogy el is költse. Ha vásárol valamit, jól meggondolja, mi az ár-érték aránya. Nála az első mindig a racionalitás.

A Vízöntőt nem igazán érdekli a számára túlságosan földhözragadt pénz. Mindig készen áll arra, hogy kockáztasson, és valami olyanba fektessen pénzt, aminek csak szerinte van értelme és csak neki logikus. Amikor pénz nélkül marad, számos barátai közül úgyis lesz kitől kölcsönkérnie.

Halak: Sokszor a pénz a hatalmat és a biztonságot jelenti számára. Általában jól működik az intuíciója az anyagiak terén is. Nem nagyon szereti agyondolgozni magát, s a kapcsolatainak köszönhetően erre többnyire nincs is szüksége. Sokszor a pénz a hatalmat és a biztonságot jelenti a számára. 

Kapcsolódó cikkeink:

Árulkodnak-e a csillagok az anyagi helyzetünkről?

Kis pályaválasztási tanácsadó – a horoszkóp tükrében

 

Képek forrásai: 

https://www.indianhinduastrologer.com

https://orig00.deviantart.net

 

Vélemény, hozzászólás?