Mintegy ezer helyen kezdi meg az ajánlásgyűjtést a Mi Hazánk

Nem kell Delphoi-ba mennünk, hogy kijlentsük, feljött A Mi Hazánk párt. A elmérések szerint, már most a Parlamentbe jutás küszöbén állnak.

Mintegy ezer helyen kezdi meg az ajánlásgyűjtést a Mi Hazánk több ezer aktivistával szerte az országban, a standolások helyszíneinek többségét már közzétette a párt- tájékoztatta az alant olvasható sajtóközleményén keresztül szerkesztőségünket Novák Előd a mi Hazánk párt kampányfőnöke.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely mind a 106 választókerületben saját képviselőjelöltet állít (https://mihazank.hu/jeloltek), így harmadik utat mutatva a választóknak, sőt sok esetben egyetlen alternatíva: egyedüliként számolnánk fel a Covid-diktatúrát is. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amelynek nincs és nem is lesz oligarchája, és amely a milliárdos oligarchákra vagyonadót vetne ki. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot és amely bevezetné az akár szibériai bérrabtartást. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint létezik cigánybűnözés, és amely az oktatásban szegregálna is. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, és amely leállítaná cigányügyi programok finanszírozását. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely tűzparancsot adna a honvédeknek az erőszakos határsértőkkel szemben, amely bevezetné a sorkatonai alapkiképzést, és amely hazahozná honvédjeinket Irakból, Maliból és hasonló megszállásokból. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely betiltaná az LMBTQP-felvonulásokat is.

A párt Virradat Programja (mihazank.hu/program) gyökeres változást céloz meg számos szakpolitikai területen. A politikai kultúra javítása érdekében minden pártnak kötelezővé tennénk a választási program készítését és a miniszterelnök-jelölti vita vállalását. Mindehhez első lépésként arra buzdítja a Mi Hazánk minden szimpatizánsát, hogy a számtalan helyi aláírásgyűjtési helyszíneink egyikére jöjjön el: írjon alá, írjunk történelmet!

Novák Előd, a Mi Hazánk kampányfőnöke

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon


Hasonló cikkek