Miskolcon már belekóstoltunk az új évadba

Szombaton a Miskolci Nemzeti Színház társulata a Déryné-kertbe várta közönségét, ahol késő estig tartottak az új évadot beharangozó programok.

Megkezdődött a bérletek árusítása, a nézőket kedvezményekkel és ajándékokkal fogadták a Jegyiroda munkatársai. Az első tíz vevő egy-egy Libri-ajándékcsomaggal is gazdagabb lett, sőt a szombaton vásárló bérletesek közül egy szerencsés visszakapta bérlete árát. A sorsolást az esti koncert után tartották.

A délelőtt folyamán főként a gyerekeknek kedveskedett a társulat: volt arcfestés, jelmezpróba, mesesarok, évadnyitó kakaókoncert, felcsendültek rajzfilmslágerek, musical dalok a színház művészeinek előadásában. A Falánk Fanny Cukrászda jóvoltából elkészült a 2016-2017-es Évad Tortája is, amit a színészek “Kóstolj bele a következő évadba!’ jelmondattal, háromféle ízesítésben fel is tálaltak. A vaníliás, epres és csoki töltelékes finomság közül a legtöbb szavazatot végül a csokoládétorta kapta a nézőktől.

Este látványos épületfestéssel és örömkoncerttel hívta fel a teátrum a közönség figyelmét a jövő évad 16 új bemutatójára. Dolhai Attila együtt énekelt a miskolci művészekkel, akik megajándékozták az esti koncert hallgatóságát az évad karkötőjével is.

 

Szöveg, fotó, videó: Vona Ildikó

Nyitókép: Illusztráció /Eperjesi Erika és Dolhai Attila egy közös produkcióban


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek