Most nézhet bele először a női Szellemirtókba

Alig több mint öt hónap van hátra a női Szellemirtók-film bemutatójáig, de pár fotó és karakterplakát kivételével eddig még szinte semmit nem láttunk a 154 millió dolláros költségvetéssel készült szuperprodukcióból. Most kiadtak egy rövidke ízelítőt a filmhez, de egyetlen szereplő sem tűnik fel benne, leginkább csak New York-i utcaképeket látunk száguldó rendőrautókkal és tömegelő katonákkal, plusz a végén az ígérettel, hogy március 3-án érkezik az első előzetes.

A miniteaserben arra sem utal semmi, hogy ez egy vicces film lenne, pedig Paul Feig rendező korábbi munkái alapján (Koszorúslányok, A kém), illetve a főhősöket játszó színésznők (Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones) dolgait ismerve, nem nagyon gondolhatunk másra.

Nagyon szokatlan stratégiát választottak a Szellemirtók marketingesei, mert mégiscsak egy olyan franchise-t kellene újból bevezetni a köztudatba, ami már 27 éve pihen tetszhalott állapotban (akkor jött ki a második rész). Például a legutóbbi két Star Wars-film között csak tíz év kihagyás volt, mégis már több mint egy évvel Az ébredő Erő premierje előtt kaptuk egy másfél perces teaser trailert, nyolc hónappal a bemutató előtt pedig egy kétperces ízelítőt. Elképzelhető persze, hogy a július 15-i premiert megelőző időszakban a csapból is a Szellemirtók fog folyni.

Az új Szellemirtók csapata: Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig és Kate McKinnon

Forrás: ŠSony Pictures/Hopper Stonemiddleon16001200

Annyit mindenesetre tudunk, hogy az új Szellemirtók főgonosza az eddig vígjátéki szerepeiről ismert Neil Casey lesz, Andy Garcia alakítja New York polgármesterét, feltűnik a filmben Chris Hemsworth, Michael K. Williams (Omar a Drót-ban) és Charles Dance (Tywin Lannister a Trónok harcá-ban), illetve Rick Moranis kivételével az eredeti filmek összes élő színésze.

Kijött egy új plakát is, de attól sem lettünk okosabbak.

A Szellemirtók-film plakátja

Forrás: Sonymiddleon13822048


Hasonló cikkek