Frontálisan ütközött Szalócnál egy motoros egy kamionnal

A csütörtökről péntekre virradó éjjelen kb. éjfél után 15 perccel a Rozsnyó és Pelsőc közötti úton, a Szalóc (Slavec) melletti egyenes útszakaszon egy motoros áthajtott az ellentétes haladási irányú sávba, és frontálisan ütközött egy pótkocsis kamionnal. A motorkerékpáros életét vesztette (†16) a karambol következtében.

A Kassai Kerületi Rendőrkapitányság Facebook-bejegyzése szerint, a motoros valószínűleg rosszul mérte fel a saját vezetési képességeit, valamint az időjárási viszonyokat, s a kelleténél gyorsabban hajtott a nedves úton, mielőtt összeütközött volna a kamionnal. Az ütés a motorost visszahajította a saját haladási sávjába.

A kamion sofőrje (57) az ütközést követően heves fékezésbe kezdett és balra tekerte a kormányt, aminek következtében átment az ellentétes haladási irányú sávba, s a szerelvény keresztbe fordult az úton.

A rendőrségi vizsgálat eredménye szerint, a kamion sofőrje józan volt.

Forrás:bumm.sk

Nyitókép forrása: Tasr

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek