Soltvadkert: ismét közös fagyizásra gyűlnek a motorosok

A tavalyi évben hatalmas sikert aratott a részvevők körében, ezért idén is megrendezésre kerül az Országos Motoros Fagyizás Soltvadkerten június 11-én Szombaton.

Kell egy motoros nap, amikor mindannyian együtt vagyunk. Hallgatjuk az igaz történeteket a régi versenyélményekről, baráti beszélgetések, közös bográcsozás, utcazene. Vadkerti-tó strand és számtalan program, na és persze a kihagyhatatlan vadkerti fagyi. Ez vár ránk a hétvégén, a helyszín pedig Soltvadkert.

A programok menete a következő lesz:

9 órától gyülekező a motor szépségversenyre

10 órától műhely beszélgetések

A moziban 13 órától Faterok Motoron filmvígjáték majd 15 órától A Leggyorsabb Indián című film kerül levetítésre.

Éhen sem marad senki, hiszen 1000 adag babgulyás, Hartai kolbászsütés, lepényezés, hamburger, hot-dog várja a megéhező vendégeket.

Egész napos utcazene és 16 órától a kihagyhatatlan motoros felvonulás zárja a hivatalos programrészt. Ám senki ne csüggedjen ha maradna, hiszen este közös tábortűz, beszélgetések és motoros eszmecsere is vár mindenkit szeretettel.

A motoros szépségverseny I. helyezettje 100 gombóc a II. helyezett 50 gombóc a III. helyezett 25 gombóc fagyival lesz gazdagabb a Szent Korona Cukrászda felajánlásával.

Gyere el és légy részese a motorosok elképesztő világának! Kell egy közös gurulás, soltvadkerti fagyizás!

Prokop-S Krisztina

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Hasonló cikkek