A szentek szobrával díszített körforgalom okozta az észak-komáromi motoros ámokfutó vesztét

Éjjeli hajszával kezdődött tegnap az észak-komáromi rendőrök munkahete. Egy óra után egy vadul hajtó motoros nyomába eredtek a szolgálatot teljesítő járőr tagjai. A vágta a Szent Cirill és Szent Metód szobrával ékesített körforgalomnál ért véget egy bukással.

A motoros azzal vonta magára a szlovák rendőrök figyelmét, hogy nem használta az indexlámpáját kanyarodáskor, amikor pedig követni kezdték őt, a gyalogjárdát is úttestnek használta – számolt be a Facebook-oldalán a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

Amikor a motorkerékpáros nekihajtott a körforgalom szegélykövének, leesett a motorról és futásnak eredt. Amikor a rendőrök utolérték és elfogták, felszólították, hogy azonosítsa magát. Ezt követően derült ki a szökevény menekülésnek egyik oka – tavaly júliusban két évre eltiltotta őt a büntetőbíróság a motoros járművek vezetésétől.

A másik ok a nála lévő, gyanús anyagot tartalmazó tasakok és orvosi fecskendők lehettek, amiket szakértői vizsgálatra küldtek a nyomozók.

A komáromi rendőrség hivatalos határozat teljesítése akadályozásának, valamint kábítószeres bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Forrás: bumm.sk

Fotó: Tasr

Amennyiben tetszik a tartalmak, tudósítások, hírcikkek sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek