Mozgalmas hétvége követte az edzőváltást Diósgyőrben

Fernando Fernandez távozása után Feczkó Tamás, a DVTK új vezetőedzője irányításával felkészülési mérkőzést játszott a Diósgyőri VTK – az NB II-ben szereplő – KBSC csapata ellen a Futball Éjszakája programsorozat részeként. A meccset a kazincbarcikaiak nyerték 4-3 arányban.

Második alkalommal került sor pénteken a Futball Éjszakája névre hallgató országos rendezvényre, amelyhez a DVTK is csatlakozott. A remek szórakozást nyújtó, színes programok között szerepelt Rummenigge focisuli, footdarts, monster bike bemutató, stadiontúra, közönségtalálkozó a DVTK női és férfi labdarúgóival, játékos tréning az edzőpályán, a stadionban az e-sport szakosztály várta az érdeklődőket, a rendezvényt pedig a DVTK – KBSC felkészülési mérkőzés zárta.

A DVTK új vezetőedzője, Feczkó Tamás a bemutatkozó sajtótájékoztató utáni fotózáson (Fotó: Vona Ildikó/ PannonHírnök)

Bár a DVTK-nak most sem sikerült megtörnie nyeretlen szériáját, ám Feczkó Tamás érkezésével a szurkolók egy része már sokkal bizakodóbb lett. Szintén reményre ad okot az is, hogy a klub vezetősége két új labdarúgót szerződtetett. Rui Pedro, a rutinos portugál középpályás legutóbb az FTC játékosaként – kölcsönben – Szombathelyen segítette gólokkal csapatát, míg Mirko Ivanovski, az észak-macedón válogatott támadója korábban a Videotonban bizonyította tudását. A jövőben mindketten a DVTK gárdáját fogják erősíteni.


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek