Nagy mennyiségű drogot talált a rendőrség a nagyszombati kerületben

Kábítószer-ellenes razziát hajtott végre a rendőrség a Nagyszombati kerületben, mintegy 1000 adag pervitint és több mint 100 adag heroint foglaltak le.

A jókai (Jelka) rendőrök egy gépkocsit ellenőriztek szerdán (január 20.) éjjel Nagyfödémesen (Veľké Úľany). A rendőrök felszólítására a 23 éves férfi önként átadott több műanyag zacskót, amelyben ismeretlen anyag volt. „Az előzetes vizsgálat szerint a férfinál összesen több mint 320 adagnyi pervitin volt. Korábban már volt büntetve kábítószer-terjesztés miatt, ezért most 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhető” – közölte a rendőrség.

Csütörtökön (január 21.) házkutatást tartott a rendőrség Vedrődön (Voderady). 300 adag pervitint és több mint 100 adag heroint találtak. Egy 23 éves férfit és egy 48 éves nőt – anyát és fiát – őrizetbe vettek.

Pénteken (január 22.) 360 adag pervitint találtak a rendőrök egy 35 éves férfi autójában, Sopornyán (Šoporna). „A nyomozó tiltott szerek előállításábak bűncselekményével gyanúsította meg. 3-10 évig terjedő szabadságvesztést szabhatnak ki rá” –tájékoztatott a rendőrség.

Forrás: TASR, bumm.sk

V4 Panoráma | Pannon Hírnök 


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek