Négy évszakos traktorral bővült a járműpark

Tovább bővült a Halasi Városgazda Zrt. eszköz-és járműparkja, új gépjárművet kaptak

Két ipari parkfejlesztés is zajlik a városban, mindkét projekt eszközbeszerzést is tartalmaz, a most átadott munkagép a Vállalkozók útján lévő fejlesztés alatt álló ipari parkhoz kapcsolódó eszközvásárlás, mondta el Farkas Dániel, a halasi városháza kabinetvezetője, aki kitért arra is, hogy a munkagépet alapvetően ott fogják használni, de a város más pontjain is be fogják vetni.

Attól négy évszakos a kis traktor, hogy különböző munkaeszközöket lehet rá csatlakoztatni, fűnyírót, fűgyűjtő tartályt, hótoló lapot és sószórót, így valamennyi időjárási körülmények között bevethető lesz.

A pályázati forrásból bruttó 15 millió forintért vásárolt munkagép indítókulcsát Fülöp Róbert polgármester adta át Molnár Ferencnek, a Halasi Városgazda Zrt. igazgatójának. Farkas Dániel elmondta azt is, hogy további két eszközbeszerzés várható az idén, hasonló konstrukciók között, egy multifunkcionális munkagépet és egy traktort vásárolnak majd, tovább fejlesztve a Városgazda jármű- és eszközparkját –  -írja a BAON.

Révhegyi Andrea

Hazai Tükör | PannonHírnök


Hasonló cikkek