Nem sérült meg senki

Az elmúlt 72 órában Tolna megye útjain nem történt sérüléses baleset.

Dombóváron 2020. január 3-án a déli órákban történt anyagi káros baleset a 61-es főút városba vezető szakaszán. Egy autó vezetője a belső forgalmi sávban közlekedett, amikor észlelte, hogy mögötte egy megkülönböztető jelzést használó mentő érkezik, ezért kihúzódott a külső sávba. Miután a mentő elhaladt az autó mellett, annak sofőrje visszasorolt a belső forgalmi sávba, amikor hátulról nekiütközött egy másik kocsi. A balesetben senki nem sérült meg, azonban egyik jármű vezetője sem ismerte el a felelősségét az eset kapcsán.

Egy svájci állampolgár közlekedett az általa vezetett autóval 2020. január 3-án a délutáni órákban, amikor Dombóvár egyik utcájában balra akart kanyarodni, de nem győződött meg arról, hogy a járműve előzését egy másik személygépkocsi már megkezdte, és a két autó összeütközött.

A 6-os számú főúton közlekedett 2020. január 03-án a késő esti órákban egy Opel vezetője, amikor Tolna térségében az M6-os autópálya felhajtójánál levő körforgalomban járműve elejével nekiütközött az úttesten kívül elhelyezett közúti jelzőtáblának.

Ismeretlen jármű közlekedett 2020. január 04-én a délutáni órákban Bonyhád egyik utcájában, amikor járművével nekiütközött az út szélén leparkolt Seat típusú személygépkocsinak. Az ismeretlen autó sofőrje a balesetet követően adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Egy személygépkocsi vezetője 2019. január 5-én a kora délutáni órákban közlekedett a 6-os számú főúton, amikor egy mellékútra akart balra bekanyarodni, ezért megállt. Szemből – a 6-os számú főúton – érkezett egy másik autó, és ismeretlen okból a kanyarodni szándékozó kocsi visszapillantó tükrének ütközött.

Az új év első hétvégéjén az öt anyagi káros baleseten kívül még egy vadelütés volt Tolnában.

police.hu


Hasonló cikkek