Nézze meg a Jégkorszak 5 első előzetesét!

A Jégkorszak-sorozat negyedik része világszinten 877 millió dollárt hozott 2012-ben, így korántsem meglepő, hogy jövőre az ötödik epizód is megérkezik a mozikba. Az Ice Age: Collision Course első előzetese a sorozat alapkonfliktusához nyúl vissza, a Motkány nevű kardfogú mókus ismét addig szerencsétlenkedik egy makkal, míg hatalmas kalamajkát nem okoz.

A negyedik részben elindította a kontinensek vándorlását, most pedig az űrbe jut ki, és a közreműködésével veszik fel a bolygók a ma is ismert alakjukat. A tempó nyaktörő, a poénok között van néhány egészen frappáns, csak vegye őket észre a nagy rohanásban.

Motkány és a makk az űrben – Jégkorszak 5

Forrás: Foxmiddleon1100550

Akarata ellenére egy meteorrajt is elindít a Föld felé Motkány, amely elől menekülni kényszerülnek az otthon maradt barátai. Ez már nincs benne az előzetesben, de a rajzfilm erről a vándorlásról szól majd, amelynek a végén egy mágikus vidékre érnek el. A Jégkorszak ötödik részét 2016. július 22-től vetítik az amerikai mozik.

Egyszerűen zseniális az Agymanókhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20150624-agymanok-kritika-inside-out-pixar.htmlÚjra tombol a Jégkorszakhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/boxoffice/20120709-magyar-boxoffice-jegkorszak-4-madagaszkar-3-prometheus.htmlA motkány félreállította Pókemberthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/boxoffice/20120716-amerikai-boxoffice-jegkorszak-4-a-csodalatos-pokember-ted.html


Hasonló cikkek