„No Dárdai No Party!” A Hertha döntött, a nyártól nem Dárdai Pál az edző

Dárdai Pál a nyáron befejezi a munkát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC felnőttcsapatánál. Megnéztük, mi a véleményük a szurkolóknak a szakítással kapcsolatban. A legtöbb drukker szerint hibás döntést hoztak a Herthánál, Michael Preetz klubmenedzsert sokan kritizálják.

Szurkolói rekaciók:

„A 21. század legjobb Hertha-edzője. A maximumot hozta ki ebből a keretből, sőt, többet is. Az Európa-liga egyáltalán nincs benne ebben. Teljesen érthetetlen, Preetz Úr!” – üzent az egyik kommentelő Michael Preetz klubmenedzsernek. (Facebook/Kicker)

„Szerintem ez egy nagy hiba. Kíváncsi vagyok, ki követi majd, de azt hiszem, a kiesés elől fognak menekülni a következő idényben. Pál a legtöbbet hozta ki ebből a brigádból.”(Facebook/Kicker)

„Remélem, Preetz is megy, ez teljesen rossz döntés” (Facebook/Bild)

„Nem értem. Európai kupaindulás vizionálása, de legalább a tabella első fele. Most a 11. helyen állunk, na és?! A keretben nincs több, Dárdai pedig stabilitást hozott magával. A kieséstől nem kell tartanunk, a fiatalokat beépítette és mindig őszinte volt. Gondolom, a vezetőségben többeknek lassú a felfogásuk, de itt nincs lehetőség Messi átigazolására. A földön kellene maradni, de ez Berlinben nem lehetséges.”(Facebook/Bild) 

„Micsoda rossz döntés. Oké, nincs jó tavaszi szezonja a Herthának, de nincs veszélyben a bennmaradás. A Herthát ismét olyan csapattá tette, amely megállja a helyét a Bundesligában. Ha megnézzük, a gárda az irányítása előtt rendre azért harcolt, hogy ne essen ki.” (Instagram/sport1news)

„Preetznek is mennie kellene. Semmi haladás nincs a vezetése alatt az utóbbi években a Herthánál.”  (Facebook/Sport1)

„Sokkal fontosabb lenne Mr. Tervnélküli Preetznek megköszönni a munkáját. Nagy szükség lenne valakire, akinek van tehetsége az igazolásokban.” (Facebbok/B.Z. Berlin)

„Néhány klub példát vehetne a Freiburgról. Ott az edző is ment a csapattal a másodosztályba.”(Facebook/Sport1)

„Bocsánat, de nem értem. Dárdai annyi mindent tett a klubért, a játékosokat egy csapattá formálta. Nagy kár, hogy ilyen döntés születik, ha éppen nem megy a szekér.” (Twitter/HerthaBSC)

„ROSSZ DÖNTÉS! Miért nem türelmesebbek Dárdaival? Nincs még egy olyan edző, aki a Hertháért élne, a szurkolók elfogadják, és mindemellett megfelelő kompetenciával is rendelkezik. Nincs más ilyen edző. Nagy kár. Köszönünk mindent, Pál!”  (Twitter/HerthaBSC)

„Teljesen érthetetlen. Dárdai volt és most is maga a Hertha, nincs, aki jelenleg jobb lenne helyette. De természetesen jön az első rossz széria, és ennyi. Mégis mit vár mindenki? Bajnokok Ligáját? Bundesliga-aranyérmet?” (Twitter/HerthaBSC)

„Hatalmas köszönet Dárdainak mindazért, amit a klubért tett. Nélküle most nem lenne ott a Hertha, ahol.” (Twitter/HerthaBSC)

“Nem tudom elképzelni, hogy valaki más legyen a Hertha edzője, mint Dárdai Pál.”(Twitter/HerthaBSC)

A magyar szurkolók a bejelentés után elárasztották a Hertha Facebook-oldalát, egymás után jöttek a „Bundesliga 2.”, „No Dárdai No Party” hozzászólások.

Forrás: nemzetisport.hu


Hasonló cikkek