Szombathelyen folytatja labdarúgó pályafutását a csallóközcsütörtöki Feketevízi Tímea

Ligán belül váltott klubot és a Győri ETO együttesétől a szintén magyar női labdarúgó-bajnokságban (Simple Női Liga) szereplő Haladás-Viktória csapatához igazolt a felvidéki születésű Feketevízi Tímea.

A magyar női bajnokságon belül váltott klubot a csallóközcsütörtöki Feketevízi Tímea, aki a Győri ETO csapatától igazolt Szombathelyre.

A felvidéki születésű, 19 éves támadó középpályás rendszeresen szerepelt a szlovák korosztályos válogatottakban és fiatal kora ellenére egyszer már meghívót kapott a szlovák felnőttválogatott keretébe is, pályára azonban még nem lépett. Emellett a felvidéki tehetség a pozsonyi Slovan színeiben már a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott. Feketevízi Tímea 2023 nyaráig kötelezte el magát Szombathelyen.

Az utánpótlás válogatott középpályás pályafutása során megfordult a Somorja és a DAC csapatában is. Dunaszerdahelyen a csapatkapitányi karszalagot is viselhette, Somorján csak fiúkkal focizott, a DAC-nál pedig heti 4 alkalommal edzett a fiúkkal, egyszer pedig a lányokkal, majd a hétvégi bajnokikat a lányokkal játszotta. A 2017/18-as szezonban U19-es bajnok lett az ETO-val. „Jó lehetőségnek láttam a fejlődésem szempontjából és a csapat és a vezetőség is szimpatikus volt számomra. Úgy érzem, jó döntést hoztam. Ami a Haladás-Viktóriával kapcsolatos emlékeimet illeti, mindig jó meccseket vívtunk immáron jelenlegi együttesemmel. Mindig is képzett csapat volt, amelyen látszott, hogy mit szeretne játszani. A legutóbbi, őszi meccsen pedig 2-0-ra nyert a Haladás-Viktória, ez a legfrissebb emlékem. Az ETO-Haladás női szinten is rangadónak számított, nagy élmény volt a Haladás Stadionban pályára lépni. A csapattal minél jobb helyezést szeretnék elérni, emellett pedig, ha a gárda fejlődik, akkor én is még jobb játékossá válhatok. Az U19-es csapatban megcélzom a gólkirályi címet, míg a felnőttcsapatot gólpasszokkal, gólokkal szeretném segíteni. Tudom, hogy nagy a konkurencia a felnőtteknél, de minden edzésen azért hajtok majd, hogy minél több lehetőséget kapjak. Igyekszem kihozni magamból a maximumot”
– nyilatkozta a Haladás-Viktória legújabb szerzeménye Feketevízi Tímea a klub hivatalos közösségi oldalán.

Forrás: ma7.sk

Fotó: Haladás -Viktória hivatalos közösségi oldala

Ha tetszettek a tudósítások a hírcikkek, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek